Calcium + D3

Calcium + D3

5/5

Contenu : 60 comprimés

De Calcium + D3 Formule van Supsuppliers is een speciaal ontworpen supplement dat de kracht van calcium combineert met de voordelen van vitamine D3 voor het ondersteunen van gezonde botten en tanden. Oesterschelpenpoeder dient als een natuurlijke bron van calcium, een essentieel mineraal dat bijdraagt aan botsterkte en spierfunctie. Aangevuld met cholecalciferol, een vorm van vitamine D3, helpt dit supplement bij de opname en benutting van calcium in het lichaam.

Daarnaast bevat deze formule hulpstoffen zoals microkristallijne cellulose en CMS-Na, die bijdragen aan de consistentie en stabiliteit van het product. Magnesiumstearaat wordt gebruikt als antiklontermiddel, terwijl hpmc helpt bij het vormen van de tablet en calciumcarbonaat verder bijdraagt aan de calciumbron. Kortom, de Calcium + D3 Formule van Supsuppliers is uw go-to bron voor botgezondheid, zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om uw dagelijkse calcium- en vitamine D3-behoeften te ondersteunen.

Calcium + D3 aanvragen? Graag registreren.

Samenstelling Calcium + D3

Composition du produitpar gélule
Calcium620 mg
Vitamine D35 mcg

Ingrédients

Oesterschelpenpoeder, cholecalciferol, microkristallijne cellulose, CMS – Na, magnesiumstearaat, hpmc, calciumcarbonaat.

Allergènes : Est fabriqué dans une entreprise qui gluten, lait, soja, œuf et écrous worden verwerkt. Bevat Schaaldieren en producten op basis van schaaldieren.

Avertissement

un complément alimentaire ne doit pas être utilisé comme substitut d'un régime alimentaire varié et équilibré et d'un mode de vie sain. Ne pas dépasser la dose recommandée. Ne convient pas aux enfants.

fr_FRFrench