Cranberry + D-Mannose

Cranberry + D-Mannose

5/5

Inhoud: 60 tabletten

De Cranberry & D-Mannose formule van Supsuppliers is een krachtig supplement ontworpen om het welzijn van de urinewegen te ondersteunen. Het combineert de voordelen van Cranberry extract, bekend om zijn eigenschappen ter ondersteuning van de urinewegen, met D-Mannose, een eenvoudige suiker die helpt bij het voorkomen van bacteriële hechting aan de wanden van de urinewegen.

Naast deze twee hoofdingrediënten is de formule verrijkt met Uva Ursi, een traditioneel kruid dat wordt gebruikt voor de gezondheid van de blaas, en calcium ascorbaat granulair, een vorm van vitamine C die bijdraagt aan de algehele immuniteit. Het supplement bevat ook stabiliserende en bindende stoffen zoals microkristallijne cellulose, cms-na, magnesiumstearaat en hpmc, terwijl het ijzeroxide rood zorgt voor de kenmerkende kleuring van de capsule.

Kortom, de Cranberry & D-Mannose formule van Supsuppliers is een geavanceerde blend van ingrediënten die samenwerken om een gezonde blaas en urinewegen te bevorderen, terwijl het ook het immuunsysteem ondersteunt.

Samenstelling Cranberry + D-Mannose

Samenstelling productper capsule
Cranberry extract 35:1250 mg
D-mannose250 mg
Uva ursi 10:150 mg
Calcium ascorbaat65 mg

Ingrediënten

Ingrediënten: Cranberry extract 35:1, d-mannose, uva ursi 10:1, calcium ascorbaat granulair, microcristallijne cellulose, cms – na, magnesiumstearaat, hpmc, ijzeroxide rood.

Allergenen: Wordt gemaakt in een bedrijf waar ook gluten, melk, soja, ei en noten worden verwerkt.

Waarschuwing

een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige
voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Niet geschikt voor kinderen. Zwangere vrouwen dienen voor gebruik van dit product een deskundige te raadplegen.

fr_FRFrench