Magnesium Citraat

Magnesium Citraat

5/5

Inhoud: 60 tabletten

Magnesium Citraat van Supsuppliers is een essentieel supplement, samengesteld om een optimale inname van dit cruciale mineraal te ondersteunen. Centraal in dit supplement staat Magnesium citraat, een van de best opneembare vormen van magnesium, die bijdraagt aan tal van lichaamsfuncties zoals spierontspanning, energieproductie en het behoud van gezonde botten en tanden.

De toevoeging van microkristallijne cellulose en CMC-na zorgt voor stabiliteit en verbetert de consistentie van de tablet, terwijl magnesiumstearaat dient als een effectief smeermiddel in de productie. HPMC wordt toegevoegd om de formule te binden en zorgt voor een gecontroleerde afgifte van magnesium in het lichaam.

Samengevat, biedt het Magnesium Citraat supplement van Supsuppliers een hoogwaardige bron van dit vitale mineraal in een goed opneembare vorm, versterkt door andere ingrediënten om maximale effectiviteit en consistentie te garanderen. Het is een onmisbaar supplement voor iedereen die zijn dagelijkse magnesiuminname wil optimaliseren.

Samenstelling Magnesium Citraat

Samenstelling productper capsule*ADH
Magnesium200 mg53,4%

Ingrediënten

Ingrediënten: Magnesium citraat, microcristalline cellulose, cmc – na, magnesium stearate, hpmc.

Allergenen: Wordt gemaakt in een bedrijf waar ook gluten, melk, soja, ei en noten worden verwerkt.

Waarschuwing

een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen.

fr_FRFrench