Labels

Labels

Labels

Wanneer uw design naar wens is opgemaakt kunt u een keuze gaan maken tussen het printen of drukken van de labels. In het Engels wordt voor beide hetzelfde woord gebruikt namelijk: print. De technieken zijn echter heel verschillend. Grofweg kan er een onderscheid gemaakt worden tussen drukken en printen (of digitaal drukken). Drukkers drukken de inkt met een pers op het papier. Hierdoor ontstaan labels van zeer hoge kwaliteit, formaten worden achteraf gesneden (stansen) en zullen nooit vlekken/afgeven. Bij white paper printing wordt de inkjettechnologie gebruikt, waarbij er hele kleine druppels inkt op het papier worden gespoten. De tonertechnologie gebruikt poeder dat elektrostatisch op papier gezet wordt. Geprinte labels worden vooraf gestanst en mogelijk kunnen bepaalde kleuren (bij bijvoorbeeld kleuroverlap) afwijken van het design.

1. Printen van de labels:

SupSuppliers heeft een printer waarmee labels geprint kunnen worden. SupSuppliers werkt met een VP700 laserprinter welke etiketten print in full-colour. Labels worden geprint op polyet-wit folie waarbij gekozen kan worden tussen een mat- of glanslook. Het printen van labels is mogelijk vanaf lage MOQ, goedkoper dan gedrukte labels en daarvoor gelden geen lange levertijden. Wel zijn er maximale printformaten aangezien de printer tot een maximum formaat kan printen.

Kostprijzen geprinte labels:

Potten Tabletten/capsules€0,99 per geprint label
Potten 300/500 gram€1,29 per geprint label
Potten 1000/2000 gram€1,69 per geprint label

**Alle prijzen zijn exclusief btw.

2. Het drukken van labels:

SupSuppliers werkt samen met een drukkerij waar zij de labels van haar klanten laat drukken. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar het drukken van labels moet u rekening houden met hogere MOQ (minimaal 300 labels per labelsoort) en met een hogere kostprijs. Wel zijn er meer mogelijkheden op het gebied van materiaalsoorten, wijze van opmaak en labelformaten. U dient rekening te houden met een levertijd van minimaal 7 werkdagen. U wordt als klant in contact gebracht met de drukkerij en kunt zelf de labels bestellen bij de drukkerij en deze laten bezorgen bij Supsuppliers. Kostprijzen kunt u zelf opvragen bij de drukkerij.