Citrate de magnésium

Citrate de magnésium

5/5

Contenu : 60 comprimés

Magnesium Citraat van Supsuppliers is een essentieel supplement, samengesteld om een optimale inname van dit cruciale mineraal te ondersteunen. Centraal in dit supplement staat Magnesium citraat, een van de best opneembare vormen van magnesium, die bijdraagt aan tal van lichaamsfuncties zoals spierontspanning, energieproductie en het behoud van gezonde botten en tanden.

De toevoeging van microkristallijne cellulose en CMC-na zorgt voor stabiliteit en verbetert de consistentie van de tablet, terwijl magnesiumstearaat dient als een effectief smeermiddel in de productie. HPMC wordt toegevoegd om de formule te binden en zorgt voor een gecontroleerde afgifte van magnesium in het lichaam.

Samengevat, biedt het Magnesium Citraat supplement van Supsuppliers een hoogwaardige bron van dit vitale mineraal in een goed opneembare vorm, versterkt door andere ingrediënten om maximale effectiviteit en consistentie te garanderen. Het is een onmisbaar supplement voor iedereen die zijn dagelijkse magnesiuminname wil optimaliseren.

Magnesium Citraat aanvragen? Graag registreren.

Samenstelling Magnesium Citraat

Composition du produitpar gélule*ADH
Magnésium200 mg53,4%

Ingrédients

Magnesium citraat, microcristalline cellulose, cmc – na, magnesium stearate, hpmc.

Allergènes : Est fabriqué dans une entreprise qui gluten, lait, soja, œuf et écrous sont traitées.

Avertissement

un complément alimentaire ne doit pas être utilisé comme substitut d'un régime alimentaire varié et équilibré et d'un mode de vie sain. Ne pas dépasser la dose recommandée. Ne convient pas aux enfants.

fr_FRFrench