Formule de désintoxication

Formule de désintoxication

5/5

Contenu : 60 comprimés

De Detox Formule capsules van Supsuppliers zijn zorgvuldig samengesteld met een krachtige mix van geselecteerde ingrediënten. Ze bevatten chlorella en spirulina, twee bijzonder voedzame soorten algen die erkend zijn voor hun ontgiftende eigenschappen. Milk Thistle, een ander ingrediënt, is bekend om de ondersteuning van de leverfunctie. Curcuma longa, beter bekend als kurkuma, heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Glutathion, een krachtige antioxidant in de formule, helpt bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen in het lichaam. De toevoeging van Bioperine bevordert de opname van deze ingrediënten, waardoor de effectiviteit van de formule wordt verhoogd.

Deze capsules zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten en zijn verkrijgbaar in een gemakkelijk te slikken vorm. De Detox Formule capsules van Supsuppliers bieden een eenvoudige en efficiënte manier om bij te dragen aan uw dagelijkse detox-behoefte, ter ondersteuning van uw algehele gezondheid.

Detox Formule aanvragen? Graag registreren.

Samenstelling Detox Formule

Composition du produitpar gélule
Chlorella140 mg
Spirulina140 mg
Milk Thistle70 mg
Curcuma longa56 mg
Glutathion7 mg
Biopérine0,7 mg

Ingrédients

Chlorella, Spirulina, Bioperine, Curcuma Longa 40:1 extract, Glutathion, Milk Thistle 20:1 Extract, Silicon dioxide.

Allergènes : Est fabriqué dans une entreprise qui gluten, lait, soja, œuf et écrous sont traitées.

Avertissement

un complément alimentaire ne doit pas être utilisé comme substitut d'un régime alimentaire varié et équilibré et d'un mode de vie sain. Ne pas dépasser la dose recommandée. Ne convient pas aux enfants.

fr_FRFrench