Canneberge + D-Mannose

Canneberge + D-Mannose

5/5

Contenu : 60 comprimés

De Cranberry & D-Mannose formule van Supsuppliers is een krachtig supplement ontworpen om het welzijn van de urinewegen te ondersteunen. Het combineert de voordelen van Cranberry extract, bekend om zijn eigenschappen ter ondersteuning van de urinewegen, met D-Mannose, een eenvoudige suiker die helpt bij het voorkomen van bacteriële hechting aan de wanden van de urinewegen.

Naast deze twee hoofdingrediënten is de formule verrijkt met Uva Ursi, een traditioneel kruid dat wordt gebruikt voor de gezondheid van de blaas, en calcium ascorbaat granulair, een vorm van vitamine C die bijdraagt aan de algehele immuniteit. Het supplement bevat ook stabiliserende en bindende stoffen zoals microkristallijne cellulose, cms-na, magnesiumstearaat en hpmc, terwijl het ijzeroxide rood zorgt voor de kenmerkende kleuring van de capsule.

Kortom, de Cranberry & D-Mannose formule van Supsuppliers is een geavanceerde blend van ingrediënten die samenwerken om een gezonde blaas en urinewegen te bevorderen, terwijl het ook het immuunsysteem ondersteunt.

Cranberry + D-Mannose aanvragen? Graag registreren.

Samenstelling Cranberry + D-Mannose

Composition du produitpar gélule
Cranberry extract 35:1250 mg
D-mannose250 mg
Uva ursi 10:150 mg
Calcium ascorbaat65 mg

Ingrédients

Cranberry extract 35:1, d-mannose, uva ursi 10:1, calcium ascorbaat granulair, microcristallijne cellulose, cms – na, magnesiumstearaat, hpmc, ijzeroxide rood.

 

Allergènes : Est fabriqué dans une entreprise qui gluten, lait, soja, œuf et écrous sont traitées.

Avertissement

un complément alimentaire ne doit pas être utilisé comme substitut d'un régime alimentaire varié et équilibré et d'un mode de vie sain. Ne pas dépasser la dose recommandée. Ne convient pas aux enfants.

fr_FRFrench