Design

Labeldesign

Heeft u eenmaal besloten welke producten u in uw assortiment wenst op te nemen dan is labeldesign de volgende stap. De producten dienen te worden voorzien van een label waarop alle benodigde wettelijke informatie staat vermeld.Hieraan zijn strikte eisen verbonden. Zie onderstaande link voor extra informatie.https://www.nvwa.nl/onderwerpen/etikettering-van-levensmiddelen Supsuppliers kan u als klant voorzien in labeldesign. Supsuppliers heeft designers in huis die gespecialiseerd zijn in deze branche. Zij weten welke eisen er gesteld worden aan zowel het uiterlijk van het design (opmaak) als de verplichte informatie die vermeld moet worden. Supsuppliers biedt de volgende mogelijkheden aan:

Labeldesign Supsuppliers
Basic design
Basic + design
Custommade design
Wettelijke informatie
✅
✅
✅
Logo
✅
✅
✅
Naw gegevens
✅
✅
✅
Vermelding socials
✅
✅
✅
Barcode
✅ (geen GS1)
✅ (geen GS1)
✅ (geen GS1)
Feedback
Nee
1x
Oneindig
Direct contact met designer
Nee
✅
✅
Achtergrond kleurgebruik
Zwart of witte achtergrond
Custom achtergrond Accenten in huisstijl
Geheel naar eigen wens.
Kostprijs design
€100
€150
€450
Ieder opvolgend label
€50
€50
€100

U kunt uiteraard ook zelf zorgdragen voor het design. U krijgt dan de informatie toegezonden die van belang is. U bent als merkhouder te allen tijde verantwoordelijk voor de informatie die op het label wordt vermeld. Heeft u nog geen logo? Voor €200,- maken onze designers een logo voor u!

Extra opties
Prijs
Dekwit
€25,- per label
Engelse vertaling
€75,- per label
Mock-up
€25,-
3D afbeelding
€250 eenmalig +
€50,- per foto
Website
Op aanvraag
Flyers/visitekaartjes
Op aanvraag
Shakebekers
Op aanvraag

**Alle prijzen zijn exclusief btw.

Labels drukken – Eshuis

Voor het drukken van de labels verwijzen we je graag door naar onze partner Eshuis. Zij zullen de labels drukken, naar ons versturen waarbij wij hieropvolgend de labels op de potten labelen. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een prijsindicatie aan via de tool op de website.

*Zie dezelfde pagina voor de labelformaten

nl_NLDutch